Zilverlijn

Een wekelijks telefoontje van de Zilverlijn

De gevolgen van onbehandeld gehoorverlies hebben veel impact op het dagelijks leven. Juist omdat alledaagse situaties ongemakkelijker worden, trekken veel mensen met verminderd gehoor zich terug uit sociale activiteiten. Dat kan leiden tot eenzaamheid.

De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen. Ouderen die deelnemen worden iedere week op een vast dagdeel gebeld door een van de getrainde vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor, maken een gezellig praatje of voeren een goed gesprek. Precies waar behoefte aan is.

  • ouderenfonds-250x250px

    Het Nationaal ouderen fonds

    Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom beloven we iedereen die met ons meedoet dat ouderen blijven genieten. We verbinden mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken.

  • vanboxtel-logo-rgb

    Van Boxtel hoorwinkels

    Tijdens de Campagne voor Beter Gehoor doneert Van Boxtel hoorwinkels € 2,- aan de Zilverlijn van het Ouderenfonds bij iedere hoortest in één van onze hoorwinkels. Hiermee steunen we de strijd tegen eenzaamheid en kwetsbaarheid bij ouderen.